Steel Look Binnendeur

Waarom kiezen voor

een steellook binnendeur?

Een steellook deur biedt zowat dezelfde voordelen als een stalen deur, maar is veel budgetvriendelijker. Beide types deuren zijn ideaal om extra licht en ruimte in uw woning te creëren en bestaan in heel wat maten en vormen.

Bovendien trekt u niet alleen het licht door naar diverse andere kamers, u maakt van uw woning 1 groot geheel zonder de gezelligheid en eigenheid van elke ruimte apart te verliezen.

U heeft bovendien een grote keuze aan soorten glas en diverse mogelijke deurtypes. Zo is er voor elke woningstijl, elke ruimte en ieders specifieke leefsituatie een geschikte binnendeur uit steellook.

 

Op zoek naar kwaliteit?

Kies voor FL Steellook Deuren

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd installateur van steellook deuren, dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Aangezien we het hele proces in eigen handen nemen, hebben we de kwaliteit van zijn onze steellook binnendeuren helemaal in eigen handen en kunnen we u ook nadien van dienst zijn bij vragen of eventuele probleempjes.
Bij ons bent u dan ook verzekerd van:

Een goede klantenservice, ook na de plaatsing.
Een goede klantenservice, ook na de plaatsing.
Een gedegen vakkennis en oog voor detail.
Een gedegen vakkennis en oog voor detail.
Hoogstaande kwaliteit.
Hoogstaande kwaliteit.
Een korte opsomming

van de diverse keuzemogelijkheden

Steellook binnendeuren zijn tijdloze eyecatchers die uw woning extra stijl geven. Daarom is het ook zo belangrijk dat deze stijl helemaal bij uw persoonlijke smaak aanleunt. De keuzemogelijkheden zijn dan ook legio.

  • Eerst en vooral moet u zich afvragen welk type deur u precies wenst: een eenvoudige draaideur met of zonder zichtbare scharnieren? Een schuifdeur of toch eerder een pivotdeur met scharnieren aan de boven- en onderkant?
  • Welke type glas verkiest u? Volledig doorzichtig of liever wat matter voor wat extra privacy? Hierin heeft u bovendien nog de keuze tussen verschillende types mat glas, van gezuurd tot wit glas. Of wie weet wilt u liever gekleurd glas of heeft u graag gezandstraald glas met een tekst of het logo van uw bedrijf erin verwerkt?
  • Als laatste is er nog de keuze in verband met het frame. Wenst u enkel een buitenframe of gaat u resoluut voor een rasterframe in een door u gekozen specifieke onderverdeling?

Kortom: heel wat elementen om goed over na te denken. Wij staan u, indien gewenst, dan ook graag bij met advies op maat.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie!